Mobiele trimsalon Limburg


Vind je het fijn om je hond in zijn vertrouwde omgeving te laten trimmen of verzorgen? Maak gebruik van de mobiele trimsalon Limburg. Met meer dan 30 jaar ervaring komen we bij je langs voor het trimmen van je rashond of kruising.

Let op: momenteel zit de mobiele trimservice vol. Je kan jouw hond op de wachtlijst laten plaatsen, stuur hiervoor een mailtje. Maak géén afspraak via de online planner voor de mobiele service!


Hondentrimmer aan huis

Een mobiele trimsalon aan huis biedt veel voordelen. Het is een ideale oplossing voor honden die in een vreemde omgeving erg nerveus zijn. Maar ook voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om een bezoek aan een trimsalon te brengen.

De mobiele trimsalon Limburg elimineert de stress van het reizen met je huisdier. Jouw hond, kat of konijn ervaart het comfort van de huiselijke en stressvrije omgeving. Je bent verzekerd van professionele zorg en aandacht voor jouw geliefde huisdier.

Geen drukte maar individuele aandacht

Kennismaken met de mobiele trimsalon Limburg? Een van de belangrijkste voordelen is de persoonlijke aandacht die jouw huisdier krijgt. Je wordt niet ondergedompeld in de drukte van een traditionele salon. Jouw hond krijgt in zijn eigen vertrouwde omgeving individuele aandacht.

Maak gebruik van de mobiele trimsalon Limburg als:

  • Jouw hond angstproblemen heeft
  • Je trouwe viervoeter snel stress ervaart
  • Je huisdier gedragsproblemen in onbekende situaties vertoont
  • Je niet de mogelijkheid hebt om je hond naar een fysieke trimsalon te brengen

Dit heb je nodig

Een hondentrimmer aan huis vraagt om een kleine voorbereiding. Vanwege het meenemen van trimbenodigheden én een mobiele trimtafel is het belangrijk dat de ruimte makkelijk toegankelijk is. Denk hierbij aan de begane grond of benedenverdieping, of een etage die met de lift bereikbaar is.


Woon je op een bovenverdieping zonder lift? Geef dit vooraf aan, we bekijken samen de mogelijkheden. Meestal gaat in deze situatie de mobiele trimtafel niet mee en dien je zelf een tafel ter beschikking te stellen. Dit kan bijvoorbeeld de eetkamertafel zijn.

De hond wassen wanneer de mobiele trimsalon langskomt

Afhankelijk van het type trimbeurt (knippen, wassen, plukken of anders) wordt de hond voor, tijdens of na de behandeling gewassen. Komt de mobiele trimsalon Limburg bij jou thuis? Dan is een wasbeurt niet altijd mogelijk. Vanwege de ergonomische werkhouding kan de trimmer jouw hond niet voorover gebukt in de badkuip of de douche wassen.

Hiervoor zijn twee oplossingen te bedenken. De eerste is dat je de hond van tevoren zelf wast. Doe dit bij knip- en scheerhonden enkele uren tot maximaal twee dagen van tevoren. Bij plukhonden is het aan te raden om 3 tot 5 dagen van tevoren te wassen.

Een andere optie is dat je de hond tijdens de aanwezigheid van de trimmer zelf wast. Het droogföhnen van de hond doen we uiteraard wel.

Ben ik verplicht om de hond te wassen?

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van de mobiele trimsalon Limburg zou het fijn zijn om je hond vooraf of tijdens de behandeling te wassen. Dit is echter geen verplichting. We laten je zien waarom het wassen van de hond toch altijd beter is:

  • Tijdens de behandeling wassen: strakkere resultaten
  • Voor de behandeling wassen: beter zicht op de aanwezigheid van achtergebleven vuil of klitten

Niet wassen betekent soms een minder mooi resultaat. Dit is wel iets om rekening mee te houden en vooraf te bespreken.

Overzicht van de kosten

Wat kost het om de mobiele trimsalon bij jou thuis te laten komen? De kosten liggen iets hoger als een bezoek aan de fysieke trimsalon. Dit komt omdat de reistijd bovenop de prijs van de mobiele trimsalon komt. Je hoeft hier dus niet apart voor te betalen.

Op deze pagina vind je de actuele en voordelige tarieven.

Bij een afstand van meer dan 1 km vanaf Tegelen (Venlo), betaal je € 0,50 per gereden kilometer, enkele reis. Bijvoorbeeld wanneer je de mobiele trimsalon in Sittard wil laten komen: de afstand bedraagt ongeveer 55 km. De eerste km is gratis. Voor de overige 54 km betaal je € 27. Laat je bijvoorbeeld twee hondjes knippen of scheren dan ben je dankzij de voordelige tarieven nog steeds goedkoper uit dan elders.

Heb je maar één hond maar wil je de voorrijkosten zo laag mogelijk houden? Kijk of iemand in jouw straat ook de mobiele trimsalon thuis wil laten komen. Zo kunnen jullie de voorrijkosten delen. De voorrijkosten worden slechts eenmalig berekend, tenzij de afstand tussen jou en de volgende klant meer dan 1 straat is.

Afspraak maken mobiele trimsalon Limburg

Je hond laten trimmen in de avonduren, op een zaterdag of vlak voordat je op vakantie gaat? De mobiele trimsalon voor Limburg is heel flexibel. Neem contact op en we bekijken de opties. Voor spoed-trimbeurten geldt een opslag.