Over ons


Bij Trimsalon Limbo komen passie voor huisdieren en vakmanschap samen.


Uit privacyoverwegingen is een gedeelte van het Rijksdipoma onzichtbaar gemaakt. Het origineel hangt in de trimsalon!

Het werkgebied

Trimsalon Limbo is in 2024 geheel vernieuwd, op een andere locatie en in een nieuw jasje. Hier hoorde ook een nieuwe naam bij. ‘Limbo’ is afgeleid van ‘Limburg’, wat aangeeft dat we dé trimsalon voor Limburgse klanten zijn. Ook huisdier-eigenaren uit Duitsland, België en Noord-Brabant weten de trimsalon te vinden.

Heb je niet de mogelijkheid om naar de trimsalon te komen? Maak gebruik van de mobiele trimsalon service*. We komen naar jou toe, waar jouw huisdier zich het meest op zijn gemak voelt.

*Alleen indien jouw locatie nog op de route kan worden ingepland. De mobiele trimsalon zit zo goed als vol. Bel voor de mogelijkheden!

Ervaring en expertise

Bianca, oprichter van Trimsalon Limbo, heeft drie decennia aan expertise achter zich. Je kunt dus op de beste kennis en vaardigheden vertrouwen. Jouw huisdier is in bekwame handen.

Rust en veiligheid

De trimsalon biedt een oase van rust en veiligheid, weg van de drukte van het dagelijkse leven. Jouw hond, kat of knaagdier komt in een kalme en geruststellende omgeving terecht. Hier voelen dieren zich op hun gemak.

Diervriendelijk

Bij Trimsalon Limbo zetten we het welzijn van huisdieren voorop. Onze benadering is altijd liefdevol, respectvol en diervriendelijk. Aan de andere kant wordt agressie of bijtgedrag NIET getolereerd. Het werken met dieren moet voor iedereen veilig blijven.

De diversiteit van diensten

Niet alleen honden maar ook katten, konijnen, knaagdieren en zelfs vogels zijn welkom. Van trimmen tot kortwieken: we bieden een breed scala aan diensten.

De trimsalon investeert in hoogwaardige professionele apparatuur en materialen. Zo kunnen we de beste resultaten garanderen.

Gratis advies en tips

Trimsalon Limbo gaat verder dan alleen trimmen. We bieden gratis advies en tips over de verzorging en opvoeding van je huisdieren. Zo kun je ze thuis de beste zorg bieden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en tips. Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang een gratis uitnodiging voor het webinar ‘hondengedrag’.